mandag 23. august 2010

Bunadsbelter og bringeduker


Endelig er jeg ferdig! Jeg føler jeg smiler fra øre til øre:D Har nå vært sykemeldt i noen måneder, og dette har hengt over meg som en plage.. Ikke lett å gjøre sånne ting når det er vanskelig å sitte pga dårlig rygg:( Men nå kan jeg endelig se videre! Nå er det tid for å skrive en tale og gjøre andre forskjellige forberedelser:)

lørdag 21. august 2010

Vinveske - julenisse siden det nå kryper mot den tiden...



I fjor fant jeg ut at jeg skulle strikke en "ny" type vinveske. Jeg synes det er koselig å gi en god flaske vin i gave, men liker ikke posene som en kan kjøpe på vinmonopolet. Dermed blir det til at jeg prøver å lage noe litt mer personlig. Jeg fant for en stund siden en veldig grei oppskrift her og så krysset jeg det med et mønster jeg fant i et strikkeblad. Dette mønsteret var julenisser som blir strikket som en "hatt" for flasker. Disse gjør veldig mye av seg, og er enkle å pakke bort etter julen:) Og resultatet av krysningen ble helt supert! Vesken ble strikket i Fritidsgarn og deretter tovet i maskin. Skjegg og hår er garnet Canto og er montert på tilslutt.

fredag 20. august 2010

Bringeduk




Endelig... første bringeduk montert og en igjen! For å aldri ha gjort dette før er jeg fornøyd med resultatet. Jeg er veldig glad for at jeg knipset mye med kameraet siste gang jeg var i systuen til Else Marie. Hun var så snill og viste meg fremgangsmåten og hva skulle jeg ellers gjort?? Da måtte jeg rett og slett levert det inn for montering eller tatt et kurs.. Da får jeg bare hive meg på monteringen av neste:-)

torsdag 12. august 2010

Bunadsbelte


Nå begynner jeg endelig å se en ende på prosjektet mitt.. Er nå ferdig med å perle 2 bringeduker og 2 belter:-) En ting er å bli ferdig med perling - en annen er montering.. I dag er beltet hennes ferdig montert. Jeg har jo aldri gjort noen av delene før, men føler at resultatet blir bra:) Legger ut bilder av alle tingene når det er ferdig montert:-)Så når dette er klart har faktisk både datteren min og jeg fått oss bunad!