søndag 9. september 2012

Strikkesokker

Datteren min har nå flyttet til Wales for å ta andre året på videregående der. Og i England er det jo ikke akkurat så varme hus som her. Derfor har jeg begynt å strikke sokker til henne:) Hun er ikke så veldig begeistret for ull, kan man si, dessverre.. Så var jeg heldig å fant en oppskrift på en modell hun likte, og et par ble ferdig før hun dro avgårde:) Mønsteret er hentet hos Drops og jeg må si at disse kommer til å bli strikket flere av! Jeg valgte å strikke med garnet Silja. Lette å strikke og veldig fine på:) Det blir vel sendt noen i posten til henne om en stund også:)





MARIUS

Ja, ja.. så var høsten kommet og det var på tide å virkelig ta frem strikkepinnene igjen:) Koselig det! Noe må man ta seg til når det regner som verst:)

I det siste har det blitt produsert litt forskjellig. Har funnet ut som mange andre at disse tennbrikkettrekkene er flotte i Marius, så det måtte jo lages. Ser nå i ettertid at Sandnesgarn har laget et eget Mariushefte med oppskrift, men jeg har nå diktet jeg.. :)

Og når vi først holdt på med Marius så måtte jeg strikke to nye varmeflasketrekk. Strikket i Tove og tovet i maskin etterpå. Deilige til vinteren..


Nå holder jeg på å strikke ferdig en god og varm vest i Alfa, og siden jeg snart er ferdig her har jeg begynt på en ny Mariusgenser til meg selv:) Så nå har jeg noe å gjøre de neste ukene:)